Organisationsbestyrelsen i AKB, København

Seneste nyt fra organisationsbestyrelsen

Seneste nyt fra organisationsbestyrelsen

Repræsentantskabsmødet og det forestående formandsskifte samt selskabets politikker var på dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet d. 7. marts 2024

På organisationsbestyrelsesmødet den 7. marts 2024, drøftede bestyrelsen det kommende repræsentantskabsmøde, hvor der naturligvis er stor fokus på det kommende formandsskifte. 

AKB, København har tidligere vedtaget et målsætningsprogram for perioden 2013-2020. I den periode vedtog selskabet en række politikker, profiler, strategier, værktøjer m.m. til at understøtte arbejdet med målsætningsprogrammet. Den 6.12.2021 afrapporterede administrationen overfor alle beboervalgte:

  • Hvad selskabet fik ud af målsætningsprogrammet

  • Hvilke mål der blev indfriet 

  • Hvilken læring, der skulle tages videre til Strategi 2030. 

I den forbindelse blev arbejdet med målsætningsprogrammet formelt afsluttet. De underliggende politikker, som var en del af målsætningsprogrammet, blev på organisationsbestyrelsesmødet den 7. marts ligeledes vedtaget som endeligt afsluttet. 

Der er nedsat to arbejdsgrupper under organisationsbestyrelsen for henholdsvis en indkøbspolitik og en politik for solceller. På organisationsbestyrelsesmødet blev en ny indkøbspolitik vedtaget samt at der i samarbejde med administrationen skal arbejdes på en opdatering af henlæggelsespolitikken. 

Det videre arbejde med at opdatere og formulere selskabets politikker bliver en del af beretningen på AKB, Københavns repræsentantskabsmøde 2024, samt en del af afrapporteringen af arbejdet med Strategi 2030.

For at læse det fulde referat, skal du logge på MitKab.