MIKKEL WARMING ER NU 1. SUPPLEANT I HOFORS BESTYRELSE

Hvordan skal man i fremtiden sikre rent drikkevand i hovedstadsområdet? Og hvordan skaber man grøn omstilling, uden det rammer forbrugerne på pengepungen?

Det er nogle af de spørgsmål, som bliver drøftet i HOFOR, og som vil få stor betydning for borgerne i hovedstadsområdet i de kommende år. Derfor stillede AKB, Københavns næstformand Mikkel Warming op som forbrugerrepræsentant til bestyrelsen for lokale HOFOR vand- og spildevandsselskaber i april 2022. Mikkel Warming er også selv beboer i AKB, København.

 

 

 

 Mikkel Warming havde opbakning fra Boligselskabet AKB, Københavns organisationsbestyrelse – og fra KAB-Fællesskabet, efter forvaltningsudvalget den 7. marts bakkede op om hans kandidatur på vegne af hele fællesskabet.

Valget fandt som nævnt sted i april 2022, og Mikkel Warming blev valgt som 1. suppleant til bestyrelsen. Dermed gik de to forbrugerpladser i bestyrelsen til andre opstillede kandidater. Om valget siger Mikkel Warming:

"Valget til forbrugerrepræsentanter til Hofors vand- og spildevandsbestyrelser er talt op, og det var tæt på - og så alligevel ikke. Jeg blev 1. suppleant og siger stort tillykke til de to (gen)valgte; Anders Jørn Jensen og Poul Markussen. OG... Mange tak for støtte og stemmer!"

Læs alt om valget og fordelingen af stemmerne her