Har du navnet til vores nye afdeling?

AKB, København bygger 107 ungdomsboliger placeret i et roligt, nybygget kvarter i Sydhavnen – men hvad skal afdelingen hedde? Vi vil meget gerne have din hjælp til at finde et navn. Giv os dit bud ved at deltage i vores navnekonkurrence – måske bliver netop dit forslag vindernavnet, og du bliver vinderen af et supergavekort på 500 kr, som kan bruges i mere end 150 butikker.

Vi er på udkig efter et navn, der kendetegner området, dets historie eller det, som AKB, København er kendt for – nemlig attraktive gode boliger og fællesskab. Vi glæder os til at modtage dit forslag via linket nederst på siden. Du må meget gerne sende flere forslag. 

Læs mere i konkurrencebetingelserne her

Klik her for at give dit bud senest den 16. juli

Fra gammel industri og radiatorproduktion til attraktiv og levende bydel
AKB, Københavns nye ungdomsboliger bliver en vigtig arkitektonisk brik i A.C. Meyers Vænge som helhed, hvor den røde farve strækker sig igennem hele boligkvarteret og styrker den samlede kvarterfølelse. Bygningernes materialer og farver tager afsæt i områdets historie. Vinduer og altangangen er holdt i rød/sort aluminium som en fin reference til stedets tidligere industri og radiatorproduktion.

Blandet bydel tæt på alt
Med de 107 ungdomsboliger bidrager AKB, København til en blandet bydel. I kvarteret er der også private udlejningsboliger og ejerboliger. Der er derfor gode rammer for nye, stærke fællesskaber blandt alle beboere. Beboerne på A.C. Meyers Vænge vil nyde godt af gode indkøbsmuligheder tæt på, ligesom der heller ikke er langt til s-tog og bus. En metrostation på Sluseholmen er i øvrigt planlagt til at åbne i 2024, og 200 meter fra ungdomsboligerne ligger Aalborg Universitet. Der er gode muligheder for badeture i havnebad tæt på og ture i kajak i de mange kanaler. Derudover er der i de senere år kommet flere spændende spisesteder – blandt andet en strandbar med foodtrucks.

Brug for en ungdomsbolig? Skriv dig op her
De 107 ungdomsboliger forventes at være klar til indflytning den 15. januar 2021. Al udlejning af de nye ungdomsboliger på A.C. Meyers Vænge sker gennem CIU.

Læs mere og skriv dig op hos CIU her