Fucking Flinke naboer

9. september 2016

Det er så rart, når man føler sig hjemme, så snart man ser sin bygning og møder sine naboer nede ved hoveddøren. Sådan har de fleste AKB, Københavnere det, fordi vores hjem strækker sig længere end vores bolig – hjem er også det fællesskab, vi bor i sammen. Derfor er vi gået med i KAB-fællesskabets kampagne, hvor hverdagens gode, sjove og positive handlinger fejres.

Det gør vi i samarbejde med bevægelsen Fucking Flink, som har fået stor succes med at fejre og fremelske de mange positive hverdagshistorier og den gode omgangstone. Små begivenheder, som får smilet frem, starter hos dig og mig og spreder sig som ringe i vandet til dem, vi omgiver os med

Kom-i-gang-møde og workshops

Vi starter op med et kom-i-gang-møde og workshop den 12. september. Her vil du møde

  • Lene Vennits, kundechef for SAB
  • Anja Hofgaard, konfliktmægler i KAB
  • David Nielsen-Ourø, formand for Glostrup Ejendomsselskab
  • Lars AP, initiativtager og leder af Fucking Flink

Tid og sted: 12. september kl. 17.00 – 19.00 i KAB.

Mødet er for alle beboervalgte, andre beboere og ansatte med interesse i kampagnen. Der vil være sandwich og snacks.

Du tilmelder dig ved at skrive til kommunikation@kab-bolig.dk. Beboervalgte er meget velkomne til at tage andre beboere fra afdelingen med.

Den 11. oktober holder vi en workshop for de, der har lyst til at udvikle ideer og planlægge sjove og glade events rundt omkring i afdelingerne. Det hele munder ud i en fælles kampagneuge i uge 43 med en masse fucking flinke begivenheder.

Hvorfor hedder det Fucking Flink?

”Det gør det, fordi 'flink' har næsten lige så mange negative som positive betydninger. Bare tænk på, hvordan vi bruger begrebet 'flinkeskolen'. Så ved at give noget kant og strithår bliver Fucking Flink til noget, klassens frække dreng også kan se sig selv i. Og så fortæller det, at den måde, man med fordel kan bestræbe sig på at vise overskud, er med spræl og nytænkning”, siger Lars AP, initiativtager til Fucking Flink.