Boligsøgende

Velkommen til AKB, København. Hos AKB, København tilbyder vi boliger til ethvert behov. Uanset om stil, pris, beliggenhed eller størrelse er det vigtigste for dig, så har vi en løsning, der matcher dine behov. Din bolig er ikke bare et tag over hovedet: din bolig er dit hjem. Det ved vi, fordi vi har over 100 års erfaring med at skabe rammerne for et godt boligliv - og vi bliver hele tiden bedre. Det er vigtigt for os, at du som beboer i AKB, København kan være med til at forme og udvikle din afdeling, så den passer til dig og dine naboers behov.

Søger du bolig

Søger du bolig

I AKB, København har vi valgt at lade KAB administrere vores boliger. Det vil sige, at KAB blandt andet står for udlejning og håndtering af ventelister. Derfor skal du kontakte KAB, hvis du gerne vil skrives op til en bolig i AKB, København.

Gå til KAB's hjemmeside
Nye boliger

Nye boliger

AKB, København bygger hele tiden nye boliger. Vi bygger boliger som passer til dig og dine behov. Alle nye boliger lever op til strenge krav bæredygtighed og kvalitet. Se nogle af de nyeste boliger her.

Se billeder fra boligerne her

Følg os på facebook

AKB, København er din boligforening. På facebook-siden kan du bruge din stemme, deltage i debatter og få inspiration til fremtidens AKB, København.

Gå til facebook.com/akb-kbh
Bytte bolig

Bytte bolig

Du kan bytte bolig med en beboer i AKB, København, hvis du selv bor i en almen boligorganisation eller i en privat udlejningsejendom og har boet der i 3 år.

Læs mere om boligbytte hos kab
Hvad er en almen bolig?

Hvad er en almen bolig?

AKB, København er en almen boligforening. Det betyder, at du som beboer i AKB, København har nogle særlige vilkår og muligheder som beboer.

Læs mere om almene boliger
Afdelinger i AKB, København

Afdelinger i AKB, København

AKB, København har mere end 50 forskellige afdelinger. Udforsk dem allesammen her.

Gå til afdelinger
Forskellige boligtyper

Forskellige boligtyper

I AKB, København har vi både familie-, ungdoms-, ældre- og plejeboliger, erhvervslejemål og boliger til hjemløse.

Læs mere om de forskellige boligtyper
ALMENBOLIG+

ALMENBOLIG+

AlmenBolig+ er en ny type familiebolig til dig, der gerne selv vil renholde og vedligeholde boligafdelingen, slå græs, rydde sne og rense tagrender - mod til gengæld at betale en billigere husleje end i traditionelt alment nybyggeri.

Se video der forklarer ALMENBOLIG+
Målsætningsprogram

Målsætningsprogram

I AKB, København er vi gode til at tænke stort, og vi har mange visioner for nutidens og fremtidens boliger og beboere. Læs mere i vores målsætningsprogram 2013-2020.

Læs om AKB, Københavns målsætninger