Tips til vedligeholdelse

Vedligeholdelse - AKB, KøbenhavnTrænger din bolig til at blive istandsat? Du kan i virkeligheden gøre det meste af arbejdet selv. Læs gode tips og tricks her til maling, tapetsering og behandling af træværk. Så er du sikker på at opnå det bedste resultat, når du går i gang med arbejdet.

 

Husk altid først at undersøge din afdelings vedligeholdelsesreglement eller spørge dit ejendomskontor inden du går i gang.

Sådan istandsætter du dine vægge

Hvordan undgår man buler og lufthuller i tapetet? Hvordan ved man, om man skal fjerne den gamle maling?

Gå til istandsættelse af vægge

Sådan istandsætter du dine lofter

Afhængigt af, hvilken stand dit loft er i, kan det kræve forskellige former for forbehandling, inden du maler det.

Gå til istandsættelse af lofter

Sådan vedligeholder du dine gulve

Der er forskel på, hvordan dine gulve skal vedligeholdes afhængigt af, om du har træ-, linoleums- eller terazzogulve.

Gå til vedligeholdelse af gulve

9 råd til at undgå fugt

Fugtskader og skimmelsvamp ødelægger din bolig og kan have alvorlige sundheds-skadelige konsekvenser for dig og din familie. Her er ni simple råd til at undgå fugt. 

Gå til råd om fugt

"Håndværksmæssigt korrekt"

Alle ændringer og vedligeholdelser, du foretager, skal udføres håndværksmæssigt korrekt. At noget er "håndværksmæssigt korrekt udført" betyder, at det udførte arbejde både i udseende og materialevalg skal fremstå efter det pågældende fags anvisninger og retnings-linjer. Desuden skal du overholde eventuelle anvisninger fra afdelingen. Denne regel gælder, hvad enten der er tale om murer-, snedker-, blikkenslager-, maler-, elektrikerarbejde m.v.