Råderet

Råderetten er din mulighed for at tilpasse din bolig, så den passer til dine ønsker og behov. Har du en drøm om at ændre noget i dit hjem, er det bare om at komme i gang. Mange AKB, Københavnere har allerede benyttet sig af råderetten - nu er det din tur. Her på siden kan du læse alt om, hvordan du gør. Udover råderet er der også noget, der hedder individuel modernisering og installationsret. Du kan få overblik over forskellen gennem linket nederst på siden.

Se bogen i stor størrelse her

Din bolig er din, mens du bor i den. Derfor har du ret til at bestemme, hvordan den skal indrettes. Og det handler ikke bare om, hvilken farve der skal være på væggene. Det handler også om, hvordan ruminddelingen skal være, eller hvordan køkkenet og badeværelset skal indrettes.

Hvis du vil ændre noget i din bolig, kan du benytte dig af råderetten. Princippet med råderetten er, at du bestemmer, hvad der skal ændres, og du sørger for, at arbejdet bliver udført og finansieret. Du kan læse alt om økonomien, reglerne og hvordan du ansøger i menuen til højre.

Hvad er forskellen på råderet, individuel modernisering og installationsret?

Hvad er forskellen på råderet, individuel modernisering og installationsret?

Skal du have nyt køkken? Skal I have altaner i din afdeling? Eller vil du installere en opvaskemaskine? 

Læs mere om forskellen her