Ørestad Plejecenter


Plejecentret, der ligger på hjørnet af Asger Jorns Allé og Robert Jacobsens Vej indeholder 114 plejeboliger (heraf 6 parboliger) og ca. 2.000 m² serviceareal. Bebyggelsen som er i seks etager, er tegnet af JWI med den traditionelle landsby som forbillede.

Det er et farvestrålende hus, hvor funktionaliteten er gennemtænkt i mindste detalje, for såvel handicappede og ældre beboere, som for personalet, men hvor også hjemligheden og den hyggelige stemning er i højsædet. Med det fleksible frirum i stueetagen, som kan bruges til café og fælles aktiviteter, er der også mulighed for gode sociale relationer mellem beboerne.

Ørestad Plejecenter er et spændende hus, der markerer sig med friske farver og karakteristiske altaner, altaner der på fornem vis kombinerer funktionalitet – skærmer for sollys og tillader dagslys at slippe ind – og arkitektur. Plejecentret har desuden en rigtig god  beliggenhed som nabo til Amager Fælled og samtidigt tæt på København via Metroen, kun 12 minutter til Kongens Nytorv fra Vestamager station, der ligger et stenkast derfra.
 

 

Læs mere om Ørestad Plejecenter

Mit KAB

Log på 'Mit KAB' for at finde husorden og andre oplysninger om din afdeling.

Log på Mit KAB

Afdelingens ansatte

Din tryghed er vigtig. Derfor går alle ansatte i AKB, København med ID-kort med navn og billede. Er du i tvivl, kan du altid bede medarbejderen fremvise ID-kort.

Se afdelingens ansatte
  1. Ørestad Plejecenter
    Asger Jorns Allé 5, 2300 København S

Ejendomskontor / Lokalkontor

Robert Jacobsens Vej 11c

2300 København S
Tlf.: 78 73 70 49
Email: ek-oerestad@kab-bolig.dk

 

Kontortid: Mandag-fredag kl. 8.00-11.00
Telefontid: Mandag-fredag kl. 8.00-11.00