Redskaber

Her kan du finde forskellige redskaber som kan hjælpe dig i bestyrelsesarbejdet.

Et godt naboskab

Et godt og konfliktløst naboskab er ikke en selvfølge i en boligafdeling, hvor mange forskellige mennesker bor side om side. Her kan du finde en række redskaber, som I kan bruge i afdelingen og i bestyrelsesarbejdet til at tale om forskelligheder og løse konflikter.

Gå til et godt naboskab

Husorden

Vil I opdatere jeres husorden i afdelingen? KAB har udviklet en skabelon, hvor I kan krydse de punkter af, som skal gælde for jeres afdeling. Ejendomskontoret har skabelonen og kan hjælpe jer med at udfylde den. Herunder kan du se et eksempel, hvor alle punkterne er medtaget.

KAB har bl.a. også lavet plakater der på en sjov måde opfordrer folk til at overholde husordenen. Find KABs værktøjer til husordenen i linket herunder.

Hent eksempel på husorden Se KABs værktøjer til husordenen

Hjælp til byggeprojekter

Skal du være med til at opstarte en modernisering eller renovering? Byggeven.org er et redskab til dig, der er beboerrepræsentant i en byggesag. Hjemmesiden giver et overblik og hjælp til de forskellige faser af en byggesag.

Gå til byggeven.org

Fremtidsplan

Fremtidsplanen er et redskab, der kan bruges til at skabe overblik over de analyser og undersøgelser, der er lavet omkring afdelingen. Dermed er det muligt at kombinere ønsker og forbedringer med de ting, der allerede spares op til i afdelingen via henlæggelser.

Der er lavet fremtidsplaner for de fleste afdelinger i AKB, København. Du kan finde fremtidsplanen for din afdeling på afdelingssiden.

Gå til afdelinger

Årshjul

Årshjulet er et redskab I kan bruge i afdelingsbestyrelsen til at skabe overblik over jeres opgaver og arrangementer i løbet af året. Årshjulet er lavet i excel, så I selv kan tilpasse det til jeres afdeling.

Hent årshjulet